Priser og information

Her kan du se priser og information om ferieudlejning

Hold ferie på Samsø. Feriebolig med overnatning. Ferieudlejning i Hold en dejlig sommerferie på Samsø med havudsigt. På denne side finder du mere information om priser og praktisk information.

feriebolig
ferielejlighed med havudsigt og dejlig have.

Feriebolig på Samsø ved havet

Lejligheder er på 110m2 her er udsigt til havet og til dejlige frugttræer. Stedet har været brugt til udlejning siden 2019, og derfor er alting ny istandsat og klart til din ankomst.

kontakt galleri samsø

Der er plads til fire gæster

Der er fire sovepladser. Der er et soveværelse med en dobbeltseng og så er der to ekstra opredninger på den åbne 1. sal.

ferielejlighed
Lejlighed med havudsigt, tæt på strand og skov

Køkken og eget bad

Det er muligt at lave mad i det lille køkken, der er udstyret med komfur, ovn og køleskab med en lille fryser.

Book ferielejligheden på Airbnb

Man booker sig ind via Airbnb med Samsø som søgeområde. Den står beskrevet som hel lejlighed i naturskønne omgivelser. Din vært vil være Morten og Lea fra Samsø.

Book i AirBnB kalenderen

Når man har trykket på billedet af lejligheden, kommer der en kalender op, hvor det er let at se, hvilke dage at lejligheden er ledig. Ved at booke sig ind kan man se prisen for antal gæster og antal dage. Det er et meget nemt og overskueligt bookingsystem.

haven-galleri-samsoe
Haven i Galleriet

Priser og praktisk information

Priser er vejledende og du kan finde dem her på

Book overnatning på AirBnB´s website.

Prisen for en voksen i en overnatning er ca. 450 kr. for leje, 500 kr. i fast rengøringsgebyr og servicegebyr på 168 kr. Pris i alt ca. 1176 kr.

Priser for en voksen i tre overnatninger: 1.350 kr. for leje, 500 kr. i fast rengøringsgebyr og servicegebyr på 326 kr. Pris i alt: 2176 kr.

Prisen for fire voksne i en overnatning er omkring 600 kr. for leje, 500 kr. i rengøringsgebyr, 194 kr. i servicegebyr. I alt: 1294 kr.

Prisen for fire voksne i tre overnatninger er 1800 kr. i leje, rengøring 500 kr., servicegebyr på 406 kr. I alt: 2706 kr.

Priserne er vejledende og kan ses endeligt, når du booker på AirBnB. Der tages derfor forbehold for trykfejl på siden og fejl og mangler.

ferielejlighed med eget køkken
Ferielejlighed med udsigt på Samsø. Book egen ferielejlighed i skønne omgivelser. Galleri Samsø

God familielejlighed

Lejligheden egner sig til maks fire personer. Det er oplagt at leje sig ind som en familie eller som to par eller en lille gruppe på fire. Som sagt er der to dobbeltopredninger, så man skal have lyst til at ligge ved siden af en anden, hvis man lejer sig ind med fire personer.

Røgfri og allergivenlig bolig

Lejligheden er røgfri. og det er ikke muligt at medbringe kæledyr af hensyn til allergi. Derfor er ferielejligheden allergivenlig og rar. Naturen omkring giver en frist luft og en rar atmosfære. Her er kreativt og hyggeligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Samsø i trygge rammer. Her kan du holde en dejlig sommerferie eller forlænget weekend i Dansk natur på en solskins ø.