Feriebolig

Sommerferien starter på Samsø. Se vores lækre sommerlejlighed med plads til fire personer. Få et dejligt sommerophold på Samsø

feriebolig

Feriebolig på Samsø

Ferie i skønne omgivelser på Samsø

Lidt syd for Ballen på Samsøs østlige kyststrækning ligger Skulpturværkstedet med en helt nyopført ferielejlighed, med gode parkeringsmuligheder i rolige omgivelser.

Lejlighed med havudsigt, tæt på strand og skov

Det er muligt at bade fra stranden, der går langs skrænten hen mod havnemolen til Sjællandsfærgen, hvor der både er en varieret og stenet strand og en hyggelig lille sandbred med gode bademuligheder.
Mod øst er en hyggelig lille terrasse med havemøbler og havudsigt. Mod vest er et lille stykke græs, hvor det er muligt at nyde aftensolen.

Der er gode indkøbsmuligheder i Ballen og i Tranebjerg, og der er flere gode spisesteder i både Ballen, Brundby, Tranebjerg og Sælvig. Er man til koncerter er Rockhotellet i Brundby en oplagt mulighed, der bare ligger to km væk. Og om sommeren kan man også høre livemusik på Ballen Badehotel.

feriebolig på Samsø

Skøn lejlighed med eget køkken. 110 kvadratmeter

og den er lyst og åbent indrettet i to niveauer med stue og køkken alrum i et, soveværelse og badeværelse. Fra stuen fører en trappe ovenpå til en åben førstesal med to ekstra opredninger.

 

Oplevelser på Samsø

Tre km sydligere ligger Brattingsborg omgivet af store marker, alléer, løvskove og naturfredede områder og forhistoriske mindesmærker. Området egner sig særdeles godt til cykel- eller gåture. Ligesom der er en meget smuk vandretur langs vandet fra Skydebanen i Nørreskifte, hvor der går en særdeles smuk kyststi hele vejen til Lushage, som er Samsøs sydligste punkt.

feriebolig med eget køkken

Dejligt køkken i ferieboligen

ferie på Samsø

Ferie på Samsø

Lejligheden vender mod øst og har en skøn udsigt ud over en stor naturgrund med have, frugttræer og havudsigt. Tæt på lejligheden fører en sti til skrænten, der vender ud mod havet, hvor man kan fortsætte ned på stranden efter en lille sjov klatretur. Man kan også bare sætte sig på bænken og nyde udsigten. Her er et rigt fugleliv, og der er mulighed for at se marsvin og sæler, som ind imellem kommer helt tæt ind til kysten.

Gallerier på samsø.

Galleri med skulpturværksted og galleri, du kan opleve

Som nabo til ferielejligheden er et lille gårdgalleri, Skulpturværkstedet, som holder åbent med skiftende udstillinger. Der findes flere spændende små gallerier og udstillingssteder rundt om på øen, hvis man interesserer sig for kunst og kunsthåndværk.

Galleri Samsø - om galleriet

Færgen til Samsø

Oplev Samsø husk at booke din færgebillet inden afrejse. Du finder et link til 

Færgen til Samsø her.

Book ferielejligheden her igennem AirBnB. Den kan KUN bookes her af hensyn til den populære bolig og kalenderplanlægning.

feriebolig m ed lækkert bad og toilet

Gode forhold i denne feriebolig

I ferieboligen er der gode bad og toilet forhold. Du kan få dig et dejligt bad efter en god vandretur i på Samsø.

I denne feriebolig får du din egen ferielejlighed på Samsø. Hold en dejlig sommerferie på Samsø og mød naturen, få frisk luft og dejlige ferieminder.

Du er velkommen til at stille os spørgsmål til dine ferieplaner, men al reservation foregår igennem RbnB. Her kan du også se, hvornår ferieboligen er ledig.

Vores ferieophold er meget populært. Vi har også keramikværksted og du kan gå på kursus i keramik.