Morten Grau Møller.

Morten laver skulpturer i træ sten og is

Morten er kendt for sine specielle skulpturer. Her på siden kan du læse mere om de forskellige former og materialer, som han bruger i den kunstneriske proces.

Morten Grau Møller isskulpturer

Isskulptur af Morten Grau Møller

Processen med skulpturer

Her kan du se en video af Morten, hvor han er i gang med at forme en skulptur i is. Han bruger en motorsav til at gøre arbejdet.

Du kan også se flotte isskulpturer som Morten laver her

Stenskulpturer

Af naturen kommer der spændende fortællinger.

Morten Grau Møller laver skulpturer i træ sten og is

Spændende figurer i sten

Morten Grau Møller laver skulpturer i sten og med naturmaterialer.

Skulpturer i alabast fra Spanien

Den stenart som Morten Grau Møller arbejder med er alabast fra Spanien. Alabasten er nem at bearbejde og man kommer hurtigt frem til et godt resultat, når man ønsker den hurtige proces i formgivningen.

Man kan få alabasten i mange forskellige farver, der er dog en farve som jeg foretrækker, da den dækker farven i mine is og sneskulpturer. Stenen er en smule transparent vis man får poleret stenen grundigt. Dette giver et specielt farvespil i skulpturen, som kan være med til at fortælle en historie.

sten skulpturer af kunstner Morten Møller

Organiske former af naturens materialer

Jeg arbejder mest i de organiske former, da alabasten inspirerer mig til de bløde former. Jeg bevæger mig hen imod kroppens former, som er meget bevægelige og levende i sit udtryk.

Skulpturer til udstillinger af Morten Møller

Morten laver spændende skulpturer i træ.

Skulpturfremstilling

Træskulpturer

Dette er skulpturer som er velegnet til udstillinger som ønsker de rene linier, en kombination af stramme og bløde fortællende skulpturer med sjove og forunderlige udtryk.