Galleri og butik er åben mandag til lørdag kl. 11-17 fra d. 24/3*-1/9 2024 (ferie annonceres ad hoc)

Aktuel kunstudstilling med titlen ’20-komposition-24′ kan opleves fra d. 24/3 til d. 1/9 2024 med billedkunstner Henrik Schütze som gæsteudstiller.

Fernisering d. 24/3* kl. 11-15.30, hvor Henrik Schütze vil præsentere sin del af udstillingen ’20-komposition-24′ sammen med Morten og Lea, der udstiller skulpturer i træ og skulpturel keramik. Henrik Schütze er en billedkunstner, der befinder sig mellem virkelighed og abstrakt i sit billedeunivers, og i det perspektiv kan gæster opleve flere motiver fra Samsø, hvoraf nogle er fra egnen omkring Nørreskifte og Ballen Havn.

Keramik, galleri og ferieudlejning

Velkommen til en dejlig oplevelse på Samsø.
Galleri Samsø-Skulpturværkstedet er et galleri, som holder åbent dagligt med udstillede værker af Lea Grau Møller i skulpturel keramik, træskulpturer af Morten Grau Møller og gæstekunstnere fra påske til september – og ferieudlejning hele året. Her kan du få oplevelser som vennepar eller som familie – eller som kursister til et af Leas kurser i skulpturel keramik -eller drejning, som kan arrangeres i forbindelse med et ophold i ferielejligheden.
Du kan på stedet opleve en sansende naturgrund med bløde landskaber, havudsigt, grønne marker, tilplantede frugttræer og en duft af natur, og så er man velkommen til at følge stierne rundt i haven og se på de udstillede skulpturer mellem træer og buske.

Galleri Samsø er et galleri med keramikværksted og udstilling

Morten og Lea arbejder med skulpturer og driver sammen galleriet. Her finder du også skulpturværkstedet og du kan gå på kurser i keramik.

Lea Grau Møllerer keramiker. Hendes kunst kan ses i Galleriet. Du kan komme på kursus i skulpturværkstedet hos Lea Grau Møller. På kurserne vil du lære at arbejde med ler. Der er flere forskellige kurser, som du kan læse mere under siden om skulpturværkstedet.

Skulpturværkstedet på Samsø
Galleri Samsø har skulpturværksted og galleri- Galleri på Sasmø er et hel års galleri med skiftende udstillinger

Skulpturværksted

Udover Leas keramik værksted har du også mulighed for at møde Morten som arbejder med isskulpturer og træ skulpturer.
Find også gerne information om de mange kunstneriske projekter her

Galleri Samsø tilbyder kurser i skulpturværkstedet

På Samsø kan du få en dejlig ferie.

Hos Lea og Morten har du mulighed for at leje den skønne ferielejlighed. Her er udsigt til naturen og havet. Lejligheden kan rumme fire personer, der kan sove i samme omgivelser. Ferielejligheden er velegnet til at holde en god sommerferie i eller en forlænget weekend.

Find mere information om ferielejligheden her

feriebolig
ferielejlighed med havudsigt og dejlig have.

Lea og Morten byder dig velkommen til Galleri Samsø.

Gæsteudstiller: Billedkunstner Henrik Schütze udstiller i hele perioden fra klokken 11-17.00. – Den 24/3 er der fernisering i galleriet fra klokken 11 til 15.30. Kom og hør en artist talk med lidt til ganen.